GumBusters Benelux

GumBusters Benelux B.V. heeft van InnoCleaning Concepts B.V. de rechten gekocht om het GumBusters concept toe te passen in zowel Nederland als België en Luxemburg. InnoCleaning Concepts B.V. is onderdeel van InnoConcepts N.V., een beursgenoteerde onderneming die gespecialiseerd is in het ondersteunen van uitvinders die de markt (wereldwijd) wensen te veroveren.

Het GumBusters concept is in 1996 ‘uitgevonden’ door Gerard Besseling, ondernemer uit het Gooi, in Nederland. Hij kwam op de gedachte zijn reinigingsmiddel in combinatie met lage druk stoom techniek uit te ontwikkelen tot een gepatenteerd product. Wat overal ter wereld te gebruiken is. Door de zeer efficiënte en effectieve werkwijze is GumBusters inmiddels in meerdere landen ter wereld marktleider in het verwijderen van kauwgum. Zo ook in de Benelux. Niet alleen kauwgum verwijdering maar ook straatreiniging, reiniging van inloopmatten en verwijderen van graffiti rekenen wij tot ons specialisme.

Op basis van heldere afspraken en overzichtelijke financiële consequenties zorgen wij, zowel buiten als binnen, voor een schoner beeld van uw omgeving.

gombusters-to-edit

bron: http://www.gumbusters.nl

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder kauwgomartikels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s